Hoppa till innehåll

Kollektivtrafikens hus öppnade 27 januari

Den 27 januari slogs portarna till Kollektivtrafikens hus upp och Samtrafiken blev den första hyresgästen på plats. I Kollektivtrafikens hus  på Centralplan 3 i Stockholm är Samtrafiken  den största hyresgästen och delar lokaler med en rad andra branschföretag. I skrivande stund har följande företag tecknat kontrakt för kontorstjänstplatser: X2AB och anställda från Resekortet i Sverige AB, Svenska Tågkompaniet, Resenärsforum, SL och Länstrafiken i Jämtlands län.

Kollektivtrafikens hus som ligger vägg i vägg med Centralstationen rymmer både flexibla och fasta arbetsplatser. För Kollektivtrafikens hus platschef Christina Djurestål har den senaste varit en kamp mot klockan för att hinna klart med allt. Nu är det mesta på plats och under veckan kommer X2AB att flytta in för att göra sällskap med Samtrafiken.

– Det känns fantastiskt att vi nu har öppnat. Vi har jobbat hårt de senaste veckorna för att få allt på plats. Det återstår en del småfix med det känns roligt att vi nu skapat en byggnad som öppnar för samarbete över organisationsgränser i kollektivtrafikbranschen. Nu hoppas jag att så många som möjligt från branschen tittar in hos oss när de har vägarna förbi, säger Christina Djurestål, platschef på Kollektivtrafikens hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *