Kollektivtrafikens hus – branschens mittpunkt

Kollektivtrafikens hus öppnade 27 januari 2014 och här samlas flera av kollektivtrafikbranschens aktörer under ett och samma tak. I de anrika lokalerna i Södra paviljongen, vägg i vägg med Stockholms Centralstation, erbjuder Kollektivtrafikens hus både högkvalitativa arbetsplatser och en central mötesplats för kollektivtrafikbranschen. Rent praktiskt är Kollektivtrafikens hus ett kontorshotell och med våra olika kontorsplatstjänster finns det flera olika möjligheter för ditt företag att hitta en lösning som passar er på bästa sätt.

Kontoret

Kollektivtrafikens hus rymmer nästan 80 kontorsplatser, projektrum, mötes- och konferensrum samt lounge och pentry. I den gemensamma loungen finns dessutom tillfälliga arbetsplatser för kollegor i branschen som har vägarna förbi. På så sätt blir huset också en bredare mötesplats även för dem som har sina kontor på annat håll.

En gemensam hiss sammanlänkar de tre våningsplanen och lokalerna har en besöksentré från Vasagatan och en personalingång från Centralstationsbyggnaden. Samtliga våningsplan är tillgängliga och användbara för personer med funktionshinder.

Entréplan med lounge, reception, konferensrum, matsalsdel och pentry.
Entréplan med lounge, reception, konferensrum, matsalsdel och pentry.
Våning 1 får ett vackert ljusinsläpp från atriumet och rymmer flexplatser, skrivare och samtalsrum.
Våning 1 får ett vackert ljusinsläpp från atriumet och rymmer flexplatser, skrivare och samtalsrum.
Våning 2 med fasta platser, samtalsrum och skrivare.
Våning 2 med fasta platser, samtalsrum och skrivare.

Kollektivtrafikens hus vision

Kollektivtrafikens hus vision är att skapa kollektivtrafikbranschens mittpunkt. En mittpunkt där kollektivtrafikens aktörer vill vara med och utforma det som vi tror kan bli både ett fysiskt och mentalt skifte, och en gränsöverskridande samverkanskraft inom branschen.

Kollektivtrafikens hus ska inte bara fungera som ett kontor. Huset är också en bredare mötesplats även för dem som har sina arbetsplatser på annat håll.

Personuppgifter

Vi är måna om att skydda din personliga information. Som en del i detta arbete har vi uppdaterat vår sekretesspolicy för att uppfylla kraven i den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Du kan nedan ta en titt på de uppdaterade villkoren för att läsa om hur vi skyddar din information och dina rättigheter enligt GDPR. Kom ihåg att du alltid kan uppdatera din kontoinformation eller ändra inställningar för marknadsföring genom att kontakta oss.

Läs mer.

 


Kontorsgästerna

    Intresserad av en kontorsplats i Kollektivtrafikens hus?

    Kontakta oss
    © 2024 Kollektivtrafikens Hus
    Back to top