Kollektivtrafikens hus öppnade 24 januari 2014 och här samlas flera av kollektivtrafikbranschens aktörer under ett och samma tak. I de anrika lokalerna i Södra paviljongen, vägg i vägg med Stockholms Centralstation, erbjuder Kollektivtrafikens hus både högkvalitativa arbetsplatser och en central mötesplats för kollektivtrafikbranschen.
Rent praktiskt är Kollektivtrafikens hus ett kontorshotell med mervärden som kontorsadministration och reception. Byggnaden är full av moderna bekvämligheter och rymmer cirka 60 kontorsplatser och sju konferensrum. Med våra olika kontorsplatstjänster finns det flera olika möjligheter för ditt företag att hitta en lösning som passar er på bästa sätt.

Kollektivtrafikens hus rymmer nästan 60 kontorsplatser, projektrum, mötes- och konferensrum samt lounge och pentry. I den gemensamma loungen finns dessutom tillfälliga arbetsplatser för kollegor i branschen som har vägarna förbi. På så sätt blir huset också en bredare mötesplats även för dem som har sina kontor på annat håll.

En gemensam hiss sammanlänkar de tre våningsplanen och lokalerna har en besöksentré från Vasagatan och en personalingång från Centralstationsbyggnaden. Samtliga våningsplan är tillgängliga och användbara för personer med funktionshinder.

De olika våningarna

Våning 1 får ett vackert ljusinsläpp från atriumet och rymmer flexplatser, skrivare och samtalsrum.
Våning 1 får ett vackert ljusinsläpp från atriumet och rymmer flexplatser, skrivare och samtalsrum.
Våning 2 med fasta platser, samtalsrum och skrivare.
Våning 2 med fasta platser, samtalsrum och skrivare.

 


Kontorsgästerna

    Intresserad av en kontorsplats i Kollektivtrafikens hus?

    Kontakta oss
    © 2024 Kollektivtrafikens Hus
    Back to top