Hoppa till innehåll

Sweden by Bike inleder samarbete med Svensk Cykelutveckling

Svensk cykling och cykelturism växer i en stadig takt. För att möta den efterfrågan som finns ute i landet när det gäller kompetens inom cykelutveckling inleder Sweden by Bike ett samarbete med det nya nätverket Svensk Cykelutveckling. Inom nätverket finns en rad olika kompetenser som kompletterar varandra på ett sätt som gynnar kunderna.

Svensk Cykelutveckling kan ge effektivt stöd när kommuner och regioner vill utveckla ett attraktivt cykelområde eller en cykelturistled. Nätverket kan bidra med hjälp i allt från projektansökan och den viktiga analysen av området som behövs från start, men också ge projektstöd för att bygga upp lokal kompetens. Man sparar både tid och pengar om man med hjälp av rätt experter hittar rätt väg in i satsningen från start.

– Sweden by Bike har en viktig roll i utvecklingen av svensk cykelturism med de kunskaper och det fina nätverk vi besitter. Tillsammans med duktiga experter på olika områden inom Svensk Cykelutveckling kan vi ge kommuner och regioner ett brett och kostnadseffektivt stöd som gör att man snabbt når resultat. Därför känns det som ett viktigt och mycket inspirerande steg att inleda det här samarbetet, säger Katarina Bergstrand som är vd på Sweden by Bike.

https://swedenbybike.com

https://svenskcykelutveckling.se