Hoppa till innehåll

Shareit ny kontorsgäst i Kollektivtrafikens hus!

  • av

Vi hälsar Shareit välkomna som kontorsgäst i Kollektivtrafikens hus.

Den delade bilen är den bästa bilen! En hälsning från Shareit AB

Shareit är ett finskt start-up företag som ägnar sig åt delning av såväl privat -som företagsägda bilar och som nu även kommer att etablera sin verksamhet i Sverige.

Shareits roll är att knyta samman resekedjan, från person -och småvarutransporter till övriga transportmedel som t.ex buss, järnväg, flyg, taxi, cykel osv.

Shareit är ett bilarnas AirBnB med full transparens

Företaget arbetar med öppna gränssnitt och välkomnar alla aktörer som är villiga att dela sina bilar under ett och samma paraply. Via en mobilapp (klar innan julen 2016) erbjuder Shareit sina användare gratis registrering, inga medlemskaps – eller årsavgifter.

Rätt slags bil till rätt behov på ett lätt och kostnadseffektivt sätt

Shareit Blox Car -tjänsten är skräddarsydd för personer som behöver nyttja bil emellanåt för att t.ex. storhandla, åka till tåget eller flyget eller göra en bilsemesterresa.

Shareit vill främja hållbar utveckling och ett mer miljövänligt resande genom att möjliggöra samåkning med den delade personbilen som resurs. Ett samarbete med Shareit, för kommuner eller städer som användare eller uthyrare, kräver inte anskaffning utan endast marknadsförings -och kommunikationssamförstånd. Med öppenhet, öppna gränssnitt och den nyaste teknologin är allt detta möjligt. Nu hänger allt mest på vilja hos var och en av oss!

Väl mött i Kollektivtrafikens hus och ta gärna kontakt med oss,

Team Shareit AB Sverige

info@shareit.fi